dilluns, d’octubre 01, 2007

Piles baixes

Aquest any he perdut l'hàbit d'escriure, sobretot perquè no tinc cap moment per parar davant l'ordinador.

Ahir vam anar al Pedraforca amb els de Fantasia i hem iniciat el procés de fundació del FAM (Fantasia Acció Muntanyenca), que esperem tingui certa acceptació entre monitors i coordiandors diversos i aconseguim fer ni que sigui mínimament pinya per fer sortides. Atenció a les casualitats: diria que ahir en Josep Manel i en Jordi estaven fent el Pedraforca també amb les respectives parelles. Evidentment no ens vam ni veure el pèl perquè nosaltres vam començar a pujar la muntanya que ja deuria ser migdia... ai Senyor!

He penjat fotos del cap de setmana amb la Victòria al Solsonès.

S'han fet les proves de bàsquet de l'equip d'ESADE i no hi vaig anar perquè es feien en hores de feina, així que hauré de moure fils per apuntar-me a l'equip, si és que aquest any també m'interessa. Aquest dijous començo un curset de Shiatsu que promet!

Amb els de l'Arnau de Vilanova estem muntant un debat entre Jordi Pujol i Heribert Barrera per a mitjans d'octubre. A més a més tenim un espai a El Singular Digital on hi pengem articles d'opinió diria que setmanalment (els jovenets encara no hem fet cap aportació i ja tocaria...).

A veure si em poso les piles aquesta temporada...

1 comentari:

Anònim ha dit...

iep!!! i què passa amb la cavalls del vent??? q no es mereix algun post??? va jauuuuuuuu, escriu 4 ratlles!!!!
petonets de dilluns