dimarts, de gener 22, 2008

Sant Antoni Abat

Sí, sí, sí... l'entrada número 100 havia de ser especial. Segur que hi ha hagut entrades molt més especials i més que n'hi hauran, però no em negareu que aquesta en serà.

Acostuma a passar pocs cops a la vida, i potser alguns creureu que no n'hi ha per tant, però és, si més no, curiós.

Què ha estat fent el Jaume des de cap d'any que pràcticament no respira? Doncs per a mi l'any sempre comença amb els caps de setmana plens amb les sortides de celebració de Sant Antoni Abat, els tres tombs, a Cerdanyola i Ripollet.

Aquest any, però, ha estat especial. Mon pare era el banderer, mons germans els cordonistes i jo el capità de bandera. Perquè us aneu fent una mica a la idea, amb la Victòria i mons germans al pati de casa aguantant l'estandard de Sant Antoni.


El dia va ser especial. No m'agrada massa ser el centre d'atenció (què ens hem d'explicar) però el dia va passar prou fi, divertit i emotiu.

De camí cap a l'església precedits de la banda de música ja es preveia que faria un dia esplèndid. L'entrada a l'església va ser molt especial (tot i que no estava plena... ja en parlarem un dia de què carai li està passant a l'església). Els tres tombs, el dinar en família, el concert i el ball i la Victòria i jo provant que som uns especialistes dels balls clàssics i que ens compenetrem... bravo!

Un dia molt emotiu per ma àvia, per mon pare i me mare, i que vam celebrar en família. Creia que seria un dia que se'm faria dur i en canvi, quan al vespre anava amb el cotxe cap a casa pensava que havia valgut molt la pena.

Cada dia em sento més convençut que duc una vida més aliniada amb la que fa uns anys m'hauria agradat dur.

Bona entrada d'any a tots i totes!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

qui és qui?
P-E-R-O-S-I-S-O-U-I-G-U-A-L-S!!!!!!

En Massagran ha dit...

Nena, està clar, sóc el que està amb la paia espectacular! :)

Una mica sí que ens assemblem, sí! I jo sóc el mitjà, eh!? :S

Anònim ha dit...

jaumeee!!!

no t'ho creurass! ejje però jo l emva família també celebra sempre sant antoni, però a Sabadell!

i aquest any també ha estat un any especial per nosaltres perquè la meva àvia ha protat la bandera gran, i la meva cosina la bandera petita!!

ara, nosaltres no ho fem els dies de festa eh?? a Sabadell sortim el dia 17, plogui o nevi! ejej

apa guapo, un petó

mariona

En Massagran ha dit...

Marionaaaaa!!
Enfin, coses de la vida, jo que només em disfressava de colònies i ara resultarà que m'haig de disfressar també pel gener! :)

Bé, d'aquí poc comencem a parlar de colònies, no?

Ale! :*