dissabte, d’agost 26, 2006

descobriment, Re-

Fa massa temps que porto la mateixa música al cotxe. He descobert (re-) que, si més no per Europa (nova, vella, Estern , Western i Northern) poses la ràdio i se senten les mateixs cançons. He avorrit ràdio Flaixbac, no només per les cançons cada cop més "40-principaleres" que posen, sinó perquè tinc la sensació d'escoltar-hi sempre el mateix.

Fa tant de bo escoltar de tant en tant música que s'acaba de publicar que et sorprèn i et desperta per dins!! De la fi i diàspora de Brams n'ha nascut Aramateix. Bàsic re-descobrir poemes que fa temps vas llegir i van passar sense més glòria que cap altre en particular enmig de classes de literatura de COU, i que ara musicades, et captiven i els descobreixes tot de matisos i sentits que fan com els antics BIOS, ara ACTIVIAS anunciat pel Coronado, "et renoven per dins".

Si senyor, me'n faig una còpia ara mateix i ja tinc nova música per portar al cotxe. Ha arribat l'hora de fer del dissabte, dissabte i amagar uns quants discos que fa temps que els poses ja amb aquell deix de "quin remei", sabent que hi haurà tres cançons que les passaràs només sentir-les començar i que acabaràs tancant el ràdio al cap d'una estona.

Al cap i a la fi, de tant en tant és genial re-descobrir els sorolls d'allò més quotidià: la mà aferrant-se al volant, el motor roncant fi sortint de la corva, el vent que va entrant per la finestra. Apa, vent a la cara, bon vent i barca nova!